Freshdesk: Tehokas ja käyttäjäystävällinen tiketöintijärjestelmä asiakaspalveluun

Freshdesk on suosittu ja luotettava asiakaspalvelujärjestelmä, joka tarjoaa yrityksille helppokäyttöisen ja monipuolisen tiketöintijärjestelmän.

Tässä blogikirjoituksessa tutustumme tarkemmin Freshdeskin ominaisuuksiin ja hyötyihin asiakaspalvelun tehostamisessa.

Käyttäjäystävällisyys ja helppokäyttöisyys

Yksi Freshdeskin suurista vahvuuksista on sen käyttäjäystävällisyys.

Järjestelmän selkeä ja intuitiivinen käyttöliittymä tekee sen oppimisesta ja käytöstä vaivatonta. Asiakaspalvelijat voivat nopeasti luoda tikettejä, seurata niiden tilaa ja käsitellä asiakaskyselyitä tehokkaasti. Käyttäjät voivat myös helposti liittää tiedostoja tiketteihin ja jakaa tietoa asiakkaiden kanssa.

Monikanavainen tukijärjestelmä

Freshdesk tarjoaa monipuolisen valikoiman viestintäkanavia, joiden kautta asiakaspalvelua voidaan tarjota.

Puhelut, sähköpostit, chat-viestit, sosiaalisen median viestit ja verkkolomakkeet voidaan integroida järjestelmään, mikä mahdollistaa asiakkaille helpon tavan ottaa yhteyttä yritykseen heidän valitsemallaan kanavalla. Tämä parantaa asiakaskokemusta ja mahdollistaa nopean ja tehokkaan ongelmanratkaisun.

Tiedonhallinta ja itsepalvelumahdollisuudet

Freshdesk auttaa tehokkaassa tiedonhallinnassa.

Järjestelmään voidaan tallentaa tietokanta artikkeleita, vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin ja ratkaisuja yleisimpiin ongelmiin.

Tämä mahdollistaa asiakaspalvelijoiden nopean pääsyn tietoon ja yhtenäisten vastausten tarjoamisen.

Lisäksi Freshdesk tarjoaa itsepalvelumahdollisuuden, jossa asiakkaat voivat hakea vastauksia yleisiin kysymyksiin ja ratkaista ongelmia itsenäisesti. Tämä vähentää asiakaspalvelun kuormitusta ja parantaa palvelun saatavuutta.

Automaattinen reititys ja SLA-seuranta

Freshdesk tarjoaa tehokkaan automaattisen reititystoiminnon, joka ohjaa tiketit automaattisesti oikeille tiimeille tai henkilöille.

Näin varmistetaan nopea ja tarkoituksenmukainen käsittely ja vähennetään manuaalista työtä.

Lisäksi järjestelmä mahdollistaa palvelutasosopimusten (SLA) seurannan, jolloin voidaan varmistaa, että sovitut palvelutasot täyttyvät ja tarvittaessa ryhdytään toimenpiteisiin, jos SLA:t eivät täyty.

Raportointi ja analytiikka

Freshdesk tarjoaa kattavat raportointi- ja analytiikkatyökalut, joiden avulla yritys voi seurata ja arvioida asiakaspalvelun suorituskykyä.

Raportit sisältävät tietoa esimerkiksi tikettien lukumäärästä, vastausajoista, ratkaisuaikoista ja asiakastyytyväisyydestä. Tämä auttaa tunnistamaan kehityskohteita, parantamaan prosesseja ja optimoimaan asiakaspalvelun toimintaa.

Integrointimahdollisuudet ja laajennettavuus

Freshdesk tarjoaa laajan valikoiman integrointimahdollisuuksia muiden järjestelmien, kuten CRM-järjestelmien, chat-palveluiden ja kalenterisovellusten, kanssa.

Tämä mahdollistaa tiedon jakamisen, parantaa prosessien tehokkuutta ja integroi asiakaspalvelun saumattomasti yrityksen muuhun toimintaan. Lisäksi Freshdesk tarjoaa markkinapaikan, jossa on saatavilla erilaisia laajennuksia ja lisäosia järjestelmän laajentamiseksi tarpeiden mukaan.

Freshdesk on tehokas ja käyttäjäystävällinen tiketöintijärjestelmä, joka tarjoaa monipuoliset toiminnallisuudet asiakaspalvelun tehostamiseen. Sen avulla yritykset voivat tarjota korkealaatuista asiakaspalvelua, parantaa tehokkuutta ja asiakaskokemusta. Tutustu Freshdeskin ominaisuuksiin ja hyötyihin ja harkitse sen käyttöönottoa asiakaspalvelunne kehittämiseksi.

Tämän blogikirjoituksen on tuottanut tekoäly ChatGPT.

Me Novelluksella olemme toimittaneet Freshdesk-tiketöintijärjestelmiä vuodesta 2015. Suomen kokeneimpana Freshworks-partnerina olemme olleet mukana jo yli sadan asiakkaan matkassa ja kehittäneet asiakas- ja työntekijäkokemusta.

Kuulisin mielelläni enemmän tarpeistanne, keskustellaan lisää tapaamisen merkeissä.

Yhteistyöterveisin,
Kim Hiekkanen, CTO
kim(at)novellus.fi
09 4272 3801.